Verzekeraars

Loyalis (Verzekeraar)

Loyalis is specialist in inkomenszekerheid en pensioenaanvullingen. Loyalis biedt voornamelijk producten en diensten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, nabestaandenregelingen en pensioen. Ook geven ze advies en trainingen om gezond en fit te blijven werken. Daarbij gaat Loyalis niet voor de grote winsten, maar kiezen ze voor de klant. De producten en diensten sluiten maximaal aan op de collectieve pensioenregelingen en cao-afspraken. Loyalis is onderdeel van APG.

elipsLife

elipsLife is een B2B levensverzekeringsmaatschappij. Wij bieden verzekeringen aan die de financiële gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid dekken. Oplossingen voor werkgevers en zelfstandigen ter dekking van overlijden en invaliditeit staan daarbij voorop. Wij zijn op de Europese markt georiënteerd en de enige aanbieder van alle risicodekkingen via één loket.

Verzekeringsmaatschappijen

Door het open karakter van het platform kunnen aangesloten verzekeraars deelenemen in één of meer PPI initiatieven. Verzekeraars en werkgevers kunnen kiezen uit meerdere verzekeringsoplossingen.
i-PensionSolutions levert zelf nooit direct zelf verzekeringsproducten.
 

Lees meer...