Service Providers

Inadmin (Administratie en Communicatie)

Inadmin is onderdeel van APG Groep en voert de pensioen-, beleggings- en verzekeringsadministratie uit van beschikbare premieregelingen (=Defined contribution) voor Premie Pensioen Instellingen (PPI’s), (ondernemings)pensioenfondsen, vermogensbeheerders en verzekeraars.

 

Lees meer...

Clifford Chance (Juridische begeleiding)

Clifford Chance is een van 's werelds grootste advocatenkantoren, actief op vijf continenten en is trots op haar volledig geïntegreerde, wereldwijde samenwerking en onderlinge collegialiteit en teamgeest. Clifford Chance streeft er naar de verwachtingen van haar cliënten - bedrijven in alle commerciële en industriële sectoren, overheden, toezichthouders, beroepsorganisaties en not for profit organisaties - altijd te overtreffen. Clifford Chance biedt cliënten de hoogste kwaliteit in advies en juridisch inzichten, waarbij wereldwijde standaarden worden gecombineerd met diepgaande lokale expertise.
 

eBenefits

eBenefits biedt pensioen- en employee benefits professionals software-oplossingen voor een efficiënte communicatie en krachtig beheer van pensioenen en (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden.

EY (Compliance Services)

EY zet zich in voor Building a better working world - met meer vertrouwen in het bedrijfsleven, duurzame groei, de ontwikkeling van talent in al zijn vormen, en meer samenwerking.

Lees meer...

Intertrust (Bestuursondersteuning)

Intertrust is wereldwijd een van de grootste aanbieders van trust en corporate services en geniet een uitstekende reputatie. Intertrust biedt een breed scala aan commerciële, juridische en specialistische administratieve diensten aan multinationals, financiële instellingen, alternatieve beleggingsfondsen en particulieren vanuit de hele wereld.

Lees meer...

KAS BANK (Custodian Services)

KAS BANK N.V. is de Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. KASBANK richt zich volledig op zakelijke effectendienstverlening aan professionele partijen in de pensioen- en effectenwereld. Op dit moment bewaren en beheren zij ruim € 400 miljard aan Assets under Administration. 

Lees meer...