Vermogensbeheerders

Vermogensbeheer

Goed vermogensbeheer is essentieel voor het veilig stellen van een optimaal pensioeninkomen. i-PensionSolutions werkt samen met vermogensbeheerders die tot de top van de markt behoren. i-PensionSolutions biedt een breed pallet aan beleggingsoplossingen aan en voorziet daarmee te  in de behoeften van de markt, zowel nu als in de toekomst. Het open karakter van het platform biedt onze partner vermogensbeheerders de mogelijkheid in één of meer PPI initiatieven te participeren. Werkgevers kunnen uit een pallet van vermogensbeheeroplossingen hun eigen keuze maken.

 

Kempen Capital Management (KCM)

Kempen Capital Management is a unique, specialist asset management company. We serve institutional investors such as pension funds and insurance companies from our offices in Amsterdam and Edinburgh. Kempen Capital Management offers a hands-on solution that relieves clients of day-to-day asset management activities.

Lees meer...

Fidelity International

Fidelity International biedt beleggingsoplossingen en pensioenexpertise van wereldklasse. Fidelity is een onafhankelijk bedrijf dat in particulier eigendom is en de commitment en resources heeft om beleggingsexpertise, technologie en innovatie te bieden waarmee klanten hun financiële doelstellingen kunnen bereiken.

Lees meer...

Robeco

Robeco is een internationale vermogensbeheerder met een breed aanbod aan actieve beleggingen, van aandelen tot obligaties. Als sinds onze oprichting in Rotterdam in 1929 vormt onderzoek de basis voor alles wat we doen. Daarbij combineren we onze pioniersgeest met een bedachtzame aanpak. Tegenwoordig is Robeco een dochteronderneming van Robeco Groep, het expertisecentrum voor vermogensbeheer van ORIX Corporation, de eigenaar van Robeco Groep in Tokio, Japan.

Lees meer...